A Kőbánya SC és a Sakksarok Sportegyesület 2016 második félévben további négy napon várja a Budapesti Regionális Iskolában a jelentkezőket.

Tudásszinttől, kortól és a jelentkezők számától függően kettő vagy három csoportban tanulnak a gyerekek, naponta hat órában. Az előadások anyagát a tanulók nyomtatva vagy elektronikus úton chessbase formátumban megkapják.

mester és haladó csoportban nagymester és nemzetközi mester szakoktatók tartják továbbra is a foglalkozásokat. A gyakorló csoportban játékos foglalkozás keretében tanulnak a gyerekek, az aznap elsajátított tudást a gyakorlatban is kipróbálják.

Helyszín Kőbányai Helytörténeti Gyűjtemény (X. kerület, Halom utca 37./B.) Az épület előtt ingyenes és egyszerű a parkolás.

Oktatási napok és előadók:

November 12. Krizsány László, Szabolcsi János, Hegyesi Zoltán

November 26. Krizsány László, Szabolcsi János, Hegyesi Zoltán

December 10. GM Horváth József, Hegyesi Zoltán

December 17. Krizsány László, Szabolcsi János, Hegyesi Zoltán

Minden nap az első óra 9.00-kor kezdődik. Nagyszünet 12.00 – 13.00 között. Záróra 16.00-kor.

Regisztrációs díj: Alkalmanként 2000 forint a szülői hozzájárulás. Négy alkalomra kedvezményesen 6000 Ft. Jelentkezés és beiratkozás folyamatosan.

Fontos: Kérjük a csoportok megtervezése miatt részvételi szándékát előre, de legkésőbb 3 nappal az adott edzésnap előtt jelezze. Az oktatók készülnek az órákra, az oktatónak tudnia kell, hogy jelzett napon mekkora létszámú és milyen tudású gyermekek várják. Ha valaki regisztrált, de nem jön, vagy nem regisztrált, de megérkezik, akkor felborul a rend. Kérjük az órára ne 9.00-kor vagy utána néhány perccel essenek be, a foglalkozások időben kezdődnek, kérem, tiszteljék meg az előadókat a gondosan megtervezett időben történő érkezésekkel.

Jelentkezés és érdeklődés: Tóth András főszervezőnél az sakksarok@gmail.com, illetve Krizsány László szakmai vezetőnél a sakk.jatek@gmail.com e-mail címen.

Egyéb felvilágosítás a 70/7733-088 és a 70/522-6777-es telefonszámon.

A Sakksarok és a Kőbánya SC sakkszakosztályának csapata