Magyar Sakkszövetség 2015. január 10-én szombaton 15 órakor rendkívüli közgyűlést tart a Magyar Sakkszövetségben (1055 Budapest, Falk Miksa utca 10.). Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés időpontja ugyanazon a helyszínen 16 óra. Egyetlen napirendi pont, a Fővárosi Törvényszék által kért alapszabály módosítások elfogadása.

Nagyszerű győzelmet ért el első számú válogatottunk a Győrben megrendezett U16-os sakkolimpia befejező fordulójában. Együttesünk 2,5-1,5-re legyőzte az aranyéremre pályázó iráni csapatot, a negyedik helyen végzett. India nyert Törökország ellen 3-1-re, bajnok lett. Oroszország négyese Ukrajnával szemben diadalmaskodott, a 3-1-gyel megelőzve Iránt ezüstérmesként zárta szereplését.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A Győrben zajló U16-os sakkolimpia kilencedik fordulójában első számú válogatottunk remek győzelmet aratott. Szlovákia legjobbjait 3-1 arányban győzte le, és hat helyet javítva negyedik helyezettként várja a befejező játéknapon az éllovas Irán elleni mérkőzését. Az irániak ismét nagy arányban nyertek, lengyelek sokáig jól tartották magukat, de az időzavarban hibáztak. India taktikai megoldásokkal is élve győzte le a románokat, az oroszok a németek ellen gyűjtötték be a kötelező két meccspontot. Az érmek már eldőlt, Irán, India és Oroszország végső sorrendje a vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődő utolsó játéknapon alakul ki.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Támogatók

MVM Paksi Atomerőmű Zrt.
MOL Energiakereskedő Zrt.
Olajterv Csoport
Hévíz, az élet forrása!
Transit-Speed Kft.
OXYGEN wellness fitness medical
OPEL RAMIRIS Márkakereskedés és Márkaszerviz