Első Országos Sportegyesületi Találkozót

A Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) törekevése, hogy a „szolgáltató SOSZ” gondolata jegyében a SOSZ tagszervezetei és a SOSZ programjai iránt érdeklődő sportegyesületek számára hasznos ismereteket nyújtó szakmai rendezvényeket szervezzen.

A Sportegyesületek Országos Szövetsége idén először a Magyar Sport Napján, 2017. május 6-án, szombaton 11:00 órától 14:00 óráig megrendezi az Első Országos Sportegyesületi Találkozót.

Helyszín: 1146 Budapest Istvánmezei út 1-3.
Magyar Sport Háza 1.emeleti konferencia terem.

Az Első Országos Sportegyesületi Találkozón terveink szerint a Sportért Felelős Államtitkár asszony, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke, a Nemzeti Versenysport Szövetség elnöke, a Nemzeti Diák-hallgatói és Szabadidősport Szövetség elnöke, a Testnevelési Egyetem rektora, valamint a Sportegyesületek Országos Szövetsége elnöke tart előadást a magyarországi sportegyesületeket közvetlenül érintő legfontosabb programjaikról, elképzeléseikről.

A konferencia állófogadással zárul.

A konferencián a részvétel ingyenes, a helyek korlátozott száma miatt viszont regisztrációhoz kötött, melyet a sosziroda@sosz.hu e-mail címre várjuk a sportszövetség konferenciára érkező képviselői nevének megküldésével.

Első Oszágos Sportegyesületi Találkozó