Vízparti sakktáborok, Balatonföldvár, 3. turnus

A verseny helyszíne:

Balatonföldvár

A verseny időpontja: 2018.06.30 - 2018.07.07
Versenykiiras:nyarnyito18vk-1.doc
Online nevezés: husi.sc@gmail.com

A Hűvösvölgyi Sakkiskola Sport Club (HÜSI SC) sakktáborokat szervez gyerekeknek három turnusban két 8 és egy 7 napos, 7, ill. 6 éjszakás turnusban, egy Balaton melletti, közvetlen vízparti, összkomfortos szállodában. Táborainkban minősítésre és sport­egyesületi tagságra való tekintet nélkül bárki részt vehet. Gyerekeket kísérő nélkül is fogadunk (felügyeletüket pedagógusok látják el), ugyanakkor igen kedvező ár – szolgáltatás arány mellett tudunk a sakkoktatásban részt venni nem kívánó családtagoknak is nyaralási lehetőséget ajánlani. A sakkfoglalkozások részeként versenyekre is sor kerül. Ez alapvetően valamennyi turnusban egy 20-20 perces gondolkodási idejű, gyakorló jellegű rapid verseny (külön nevezési díj nélkül). Az II. turnusban a rapid helyett a minősítő (FIDE értékszámszerző) Nyárnyitó Sakkversenyre kerül sor, kedvező nevezési díjjal. A Nyárnyitó Open sakkversenyen felnőtt és/vagy nem a táborban lakó sakkozók is indulhatnak. Ők akkor is kaphatnak szállást és étkezést a Hotel Festivalban, ha nem vesznek részt a sakkoktatásban (de össze is lehet kötni a kettőt). A II. turnusban – a szűk kapacitás miatt – a sakktábor tanulói közül csak azok kaphatnak szállást a Fesztivál Üdülőházban, akik részt vesznek a Nyárnyitó Openen.

Időrend:

Sakktábor I. turnus                              június 17 – 24.             (ellátás a vasárnapi vacsorától a vasárnapi ebédig)

Nyárnyitó Open (sakktábor II. turnus)    június 24 – 30.              (ellátás a vasárnapi vacsorától a szombati ebédig)

Sakktábor III. turnus:                           június 30. – július 7.     (ellátás a szombati vacsorától a szombati ebédig).

taborok18