A verseny helyszíne

Budapest

Budapest
A verseny kezdete
2021.06.21
A verseny vége
2021.06.25
Versenykiírás
Online nevezés

A járványhelyzet javulásával, a korlátozások fokozatos feloldásával párhuzamosan lassan alakulnak a nyári országos ifjúsági és gyermekversenyek időpontjai is – de véglegessé várhatóan csak május végéig válnak. A HÜSI SC is tervez edzéseket és táborokat is a nyáron, de ezek időpontjait célszerű az országos versenyekéhez igazítani, amelyeken majd remélhetően minél több fiatal játékosunk fog indulni.

Egy tábor azonban már végleges: június 21-25. között szervezünk egy napközis sakktábort az Ökumenikus Iskolában, Hidegkúton.

Vízparti táborunk idén nyáron nem lesz, de igény esetén még meghirdethetünk egy-két tábort a Gyöngyvirág utcában, esetleg az Ökumenikus Iskolában is.

Az őszi szünetben rendezzük meg a XXVII. Talentum – Hotel Magistern Kupa és sakktábort Siófokon, és ekkor lesz Országos Ifjúsági és Gyermek Csapatbajnokság is – reményeink szerint nem ugyanakkor, mert mindkét rendezvényt ajánljuk.

Szintén várható (szóban már megállapodtunk a szállóval) a téli szünetben, dec. 27-30. között a XV. Téli Balaton – Hotel Magistern Sakkverseny is.

Üdvözlettel: Valis János