Négy Évszak Korosztályos rapid

A verseny helyszíne:

Kecskemét

A verseny időpontja: 2022.11.19 - 2023.11.25


Versenykiírás

Gyermek- és felnőtt nyílt egyéni rapid sakkverseny, országos-, de külföldiek sincsenek kizárva. Mindig csak  EGYNAPOS  (a zárónap tájékoztató jellegű). Reméljük a következőket is megrendezhetjük:    11.19.  2023 2.11, 4.15, 10.7, 11.25.

Előzetes jelentkezés ajánlatos néhány nappal az aktuális verseny előtt, ha lehet, a teljes születési adatot (év-hónap-nap) szíveskedjenek megadni!

Helyezési sorrend: Pont-, BH-, SB-, Progressiv-, ha mind egyenlő, az életkor dönt.

Egyéb: A verseny nem minősít ÉLŐ-pont szerzésre, de az általános írott- és íratlan sakk-szabályok érvényesek. Óvási díj nincs. Vitás kérdésben a zsűri döntése mérvadó.  A rendezvény nyilvános, a résztvevők (játékosok, kísérők) elfogadják, hogy róluk felvételek készüljenek, amelyek bekerülhetnek az írott- és elektronikus sajtóba-, közösségi oldalakra. A verseny a belvárosban, az Aranyhomok szálloda mellett található, a busz- ill. vasútállomástól gyalog 10 perc alatt elérhető. A helyszínen a hangulatos Otthon Büfé  üzemel.

Eredmények: 2022 21 20 19 18 17 16 15 

Megenyhültek az egészségügyi rendelkezések, de amit kell, a rendezők mindent megtesznek az érvényben lévő vírusvédelmi előírások betartására. Kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel a híreket. MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK! A főrendező Pál Imre nevében is mindenkit üdvözöl a szerkesztő ©  Seres L.

Online nevezés: palimresakk@gmail.com
1. csatolt fájl:km4_foto.zip