INDUL! #HelloSakk – Profi online sakk csatorna – magyarul a Twitchen!

#HelloSakk
Profi online sakk csatorna – magyarul a Twitchen!

Kedden este 18 órakor indul a Hello, Sakk! online csatorna, aminek fő célja a sakk népszerűsítésén túl az ifjúsági versenyzők fejlődésének segítése. A tervek szerint a kéthetente jelentkező csatorna tartalmát a magas színvonalú online sakk-anyagok, oktató videók és élő sakk közvetítések alkotják majd.

A Hello, Sakk! fő irányvonalát egy kéthetente, keddenként jelentkező műsor adja. A műsort élőben lehet követni a „Twitch” oldal „hellosakk” nevű csatornáján. A műfaj sajátosságának köszönhetően a közönség a közvetítés alatt élőben, interaktív formában vehet részt és tehet fel kérdéseket a műsorvezetőknek, akik maguk is sakkozók. A meghívott vendégek női és férfi válogatottak, nagymesterek, elismert edzők lesznek – így biztosra vehető, hogy a témák, előadások és beszélgetések igazán izgalmasak lesznek!

A tervek szerint a rendszeres adások mellett meglepetés események is lesznek, erről később tudhatunk meg többet.

Az első adás március 31-én, 18:00 órakor kezdődik! Ebben Juhász Barbara, női nemzetközi mester és Papp Gábor női szövetségi kapitány fognak beszélgetni a magyar sakk és a válogatott játékosok mai helyzetéről. A beszélgetést követően 18:30-kor sor kerül egy online versenyre, ahol TOP magyar női és férfi játékosok mérkőznek meg egymással. A játszmákat a műsorvezetők élőben kommentálják és elemzik.

Szurkoljunk együtt, a játékosoknak!

Elérhetőségek:

Facebook: https://www.facebook.com/Hello-Sakk

Twitch: https://www.twitch.tv/hellosakk

YouTube: Hello Sakk