Kedves szülők! Kedves gyerekek!
Tisztelt csapatvezetők! Tisztelt edzők!

A Magyar Sakkszövetség ifjúsági vezetője arról tájékoztatta a régiós sakkiskolákat, hogy ne kezdjék el működésüket addig, amíg a Magyar Sakkszövetség elnöksége nem döntött az ifjúsági sakkozás jövőbeli rendszeréről.

A Budapesti Regionális Sakkiskola vezetője úgy döntött, hogy április 14-én foglakozásokat tart önköltséges alapon. Erre a napra a részvételi díj (tagdíj) 3000 Ft.

Fehér Gyula régióvezető

A félévben tervezett foglalkozások időpontjai:

1. január 20.
2. február 10.
3. február 24.
4. március 10.
5. április 7.
6. április 14.
7. április 28.
8. május 5.
9. május 12.
10. május 26.
11. június 2.
12. június 9.

A Karácsonyi Régiós Verseny végeredménye megtekinthető itt.

A Budapesti Regionális Sakkiskola várja a tanév tavaszi időszakára sakkal foglalkozni szerető, versenyeken részt vett gyerekek jelentkezését 15 éves korig. Tudásszinttől, kortól és a jelentkezők számától függően két vagy három csoportba tartunk foglalkozásokat, pénteken négy, szombaton és vasárnap naponta hat órában. A kicsiknek régiós naponta zárásként egyéni versenyt rendezünk.

Foglalkozásainkat a Magyar Sakkszövetség (Budapest, V. kerület, Falk Miksa utca 10.) második emeleti termeiben tartjuk (kapucsengő: versenyek).
Oktatóink Mészáros András, Pálkövi József, Fehér Gyula nemzetközi mesterek, Jakobetz László és Nógrády Vilmos FIDE-mesterek. Alkalmanként más nemzetközi címviselők és tapasztalt edzők tartanak előadásokat.

A tanfolyam díja öt alkalomra 8000 Ft. Korlátozott számban lehetőség van a tanfolyam napi látogatására 2000 Ft díj ellenében.

Jelentkezés és beiratkozás január 20-n szombaton, de a következő régiós napokon is lehet sakkiskolánkhoz csatlakozni.

Jelentkezés és érdeklődés Fehér Gyula régióvezetőnél a fehergy@hu.inter.net címen.

Egyéb felvilágosítás a régióvezetőnél a (06-1)-256-0856 és (06-30)-841-8763 telefonszámon.

Szeretettel várunk a sakkiskolánkba!