Online Sakksuli Regisztráció

Online Sakksuli

Interaktív tananyag 5 - 99 éves korig Kezdőknek, amatőröknek, versenyjátékosoknak és gyerekeknek.

Jelentkezés a megújult Online Sakksuli programba

A Magyar Sakkszövetség és a LearningChess együttműködésének eredményeként már magyar nyelven is elérhetőek a LearningChess világszerte népszerű online tananyagai. A LearningChess magyar alkotógárdája ingyenesen ajánlja fel oktató rendszerét a magyarországi és határon túli iskolák és szervezett sakkoktatás részére, az „Online Sakksuli” program keretében.

A programba az edzők és tanárok a Magyar Sakkszövetségnél jelentkezhetnek, az alábbi űrlap kitöltésével. Határon túli magyar nyelvű iskolák jelentkezését is várjuk. A regisztráció átfutási ideje körülbelül 1 hét.

Kérjük, magánszemélyek ne töltsék ki az űrlapot!

 

 

    A * jelzésű mezők kitöltése kötelező!

    Adatvédelmi irányelvek

    A Magyar Sakkszövetség számára kiemelten fontos a felhasználók személyes adatainak védelme, azokat különös körültekintéssel, az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének (a General Data Protection Regulationnek, vagyis a GDPR-nak) megfelelően kezeli és tárolja.

    Az űrlapon megadott adatokat a Magyar Sakkszövetség az "Online Sakksuli" rendszerbe való regisztráció céljából rögzíti. Az adatok kizárólag az "Online Sakksuli" rendszerrel kapcsolatban használhatók fel. Az űrlapon rögzített adatokat a Magyar Sakkszövetség kizárólag az "Online Sakksuli" rendszer fejlesztőjének és üzemeltetőjének, az i-Mobil Solutions Kft.-nek adja át a felhasználók regisztrációja valamint az azzal kapcsolatos ügyintézés céljából.


    Magyar Sakk Szövetség © 1921-2024. Minden jog fenntartva.