Egyesületi adminisztráció
Belépés

Az egyesületek és a Magyar Sakkszövetség közötti kommunikáció jelentős része interneten keresztül történik. Minden egyesületből egy erre kijelölt személy, az egyesületi intéző egy regisztráció során hozzáférést kap a Magyar Sakkszövetség egyesületi adminisztrációs rendszeréhez.

Az egyesületi intézők által végezhető tevékenységek:

 • Versenyengedély kérelmek felvitele és kinyomtatása.
 • Átigazolási kérelmek felvitele és kinyomtatása.
 • Vendégjátékosi kérelmek felvitele és kinyomtatása.
 • NB CSB nevezések felvitele.
 • NB CSB erősorrend felvitele és kinyomtatása.
 • Saját adatok (e-mail cím) módosítása.
 • Jelszó változtatás.

A felsorolt tevékenységek kizárólag interneten keresztül végezhetők, az adatlapok kézi kitöltésére nincs lehetőség!

Regisztráció

Ha az Ön egyesületének még nincs egyesületi intézője, akkor kérjük, hogy az egyesület törvényes képviselője vegye fel a kapcsolatot a Magyar Sakkszövetséggel a kijelölt személy regisztrálása céljából. Az egyesületi intéző regisztrációja nem keverendő össze a versenyszervezői regisztrációval, egy személy akár mindkettővel rendelkezhet.

Belépés

Az egyesületi adminisztrációs rendszerbe a chess.hu/eadmin címen, vagy a Belépés gombra klikkelve lehet belépni. A megjelenő ablakban felhasználónévként az e-mail címet kell megadni. A sikeres belépés után megjelenő adminisztrációs felületen bal oldalon található a főmenü, a végezni kívánt tevékenység a megfelelő menüpontra klikkelve választható ki.

Az egyesületi vagy versenybírói adminisztrációs rendszerrel kapcsolatos probléma esetén kérjük írjon az alábbi e-mail címre: adminisztracio@chess.hu

Versenybírói adminisztráció
Belépés

A csapatbajnoki mérkőzéseket vezető versenybírók és a Magyar Sakkszövetség közötti kommunikáció jelentős része interneten keresztül történik. Minden versenybíró egy regisztráció során hozzáférést kap a Magyar Sakkszövetség versenybírói adminisztrációs rendszeréhez, amelynek használatával feltöltheti az általa vezetett csapatbajnoki mérkőzés eredményét, amely a weblap Csapatbajnokságok menüpontjában jelenik meg.

A regisztrált versenybírók által végezhető tevékenységek:

 • Csapatbajnoki mérkőzések eredményeinek felvitele (csapat- és egyéni eredmények).
 • Saját adatok (e-mail cím) módosítása.
 • Jelszó változtatás.

Regisztráció

A versenybírói regisztráció külön kérés nélkül történik. A Magyar Sakkszövetség minden versenybírót regisztrál, aki csapatbajnoki mérkőzés vezetésére felkérést kap. A versenybírók a regisztrációról e-mailben kapnak értesítést.

Belépés

A versenybírói adminisztrációs rendszerbe a chess.hu/badmin címen, vagy a Belépés gombra klikkelve lehet belépni. A megjelenő ablakban felhasználónévként az e-mail címet kell megadni. A sikeres belépés után megjelenő adminisztrációs felületen bal oldalon található a főmenü, a végezni kívánt tevékenység a megfelelő menüpontra klikkelve választható ki.

Az egyesületi vagy versenybírói adminisztrációs rendszerrel kapcsolatos probléma esetén kérjük írjon az alábbi e-mail címre: adminisztracio@chess.hu

Versenyszervezői és Szerkesztői adminisztráció
Belépés

A Magyar Sakkszövetség a versenyszervezőknek biztosít egy hozzáférési lehetőséget az internetes versenynaptárhoz. Egy előzetes regisztráció után versenyeik adatait feltölthetik az adatbázisba, amely a weblap Versenynaptár menüpontjában megjelenik.

A regisztrált versenyszervezők által végezhető tevékenységek:

 • Versenyek adatainak felvitele, versenykiírás (DOC), eredmények (SMW) és játszmák (PGN) feltöltése.
 • Saját adatok (e-mail cím) módosítása.
 • Jelszó változtatás.

Regisztráció

A versenyszervezői regisztráció e-mailben kérhető a Magyar Sakkszövetségtől a chess@chess.hu címen. A levélben adja meg nevét (lehet egyesületnév vagy cégnév is) és e-mail címét! A sikeres regisztrációról e-mailben kap értesítést. A versenyszervezői regisztráció nem keverendő össze az egyesületi intéző regisztrációjával, egy személy akár mindkettővel rendelkezhet.

Belépés

A versenyszervezői adminisztrációs rendszerbe a chess.hu/kapu címen, a weblap fejlécében található Belépés gombra, vagy itt, a Belépés gombra klikkelve lehet belépni. A megjelenő ablakban felhasználónévként az e-mail címet kell megadni. A sikeres belépés után megjelenő adminisztrációs felületen bal oldalon található a főmenü, a végezni kívánt tevékenység a megfelelő menüpontra klikkelve választható ki.

A versenyfelvétellel kapcsolatos probléma esetén keressék a webteam@chess.hu-t.

Magyar Sakk Szövetség © 1921-2024. Minden jog fenntartva.