Rapid EB és évzáró, évnyitó versenyek eredményei!

A januári FIDE listán tanulóink pontszáma alig változott, 1-2 verseny mellett döntően csapatbajnoki játszmákat játszottak a gyerekek. Sokan indultak a téli szünetben és január első felében megrendezett tornákon.
Az eredmények közül kiemelkedik a Karácsonyi testvérek sikeres szereplése. A VIII. Karácsony openen és a Perényi emlékversenyen Gellért először a 12.helyen majd a 3.helyen végzett rengeteg erős ellenféllel játszva. Ennek eredményeképpen közel 200 Élő pontot nyert és a „virtuális” ranglistánkon átvette a vezetést új 2247-es Élő pontszámával. Kata is jelentősen, 170 ponttal növelte Élő pontjai számát. Persze a neheze csak most következik számukra, megtartani és idővel tovább növelni a most megszerzett új Élőt.
Kovács Judit szerepelt még szépen a Perényi tornán. Hat győzelem és két vereség után az első táblán játszva fejezte be a tornát a győztes Aczél Gergely ellen.
A hagyományosan Szerbiában megrendezett Rapid Európa bajnokságon több érmet is begyűjtöttek tanulóink. Gaál Zsóka szinte már rutinszerűen – de ezt nem soha lehet megunni, – nyerte meg korosztályos csoportját! Hegedűs Luca ezüstöt, Majoros Rózsa és Hegedűs Luca bronzot nyert. Persányi Barnabás is bronzérmes lett a rapidon.  Gratulálunk az eredményekhez!

VS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.