Decemberi versenyek

Fiataljaink a csapatbajnoki játszmák mellett döntően a következő három torna egyikén indultak el: Baptista open, Lilafutó Karácsony open, VII. Karácsony open.
A Király csoport tagjai közül Krstulovic Alex folytatja jó szereplését, decemberben 3/3 pontot szerzett a csapatbajnoki küzdelmek során. Pribelszky Bence hasonló csapatbajnoki eredmény mellett 1.-2. helyen végzett a Bódi Tamás emlékversenyen, összesen 120 Élő pontot nyert. Kovács Judit 7.helyen fejezte be a Lilafutó tornát. Lassan, de biztosan növeli pontszámát. Kovácsy Zsombor ugyanitt a 9.helyen végzett. Öngüt Tamás ezúttal egy francia versenyen erősítette nemzetközi tapasztalatát.
A Vezér és Bástya csoport tanulói döntően a VII. Karácsony openen indultak, amely nem került beszámításba a januári listán. Pásztor Balázs +50, Gehér Koppány +90 pontot szerzett az „A” csoportban. A „B” csoportban induló Bástya tagok közül Juhász Ágoston és Kovács Patrik a 2.-5. helyen végeztek 7/5,5 ponttal 20-20 pontot nyerve és Palczert Mátyás is szerzett 50-et. Gratulálunk az eredményekhez!
Csatolok egy excell táblát is tagjaink legfrissebb Élő pontszámaival és annak változásaival.
Az elmúlt félév során a Bástya csoportba felvettük Hegedűs Lucát és négyen pedig csoportot váltottak. Pásztor Balázs és Juhász Ágoston felkerült a Vezér csoportba, Kovács Judit és Öngüt Tamás pedig a Király csoportba kerültek fel munkájuknak és eredményeiknek köszönhetően!

VS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.