Októberi tábor

Ott folytattuk a munkát, ahol szeptemberben befejeztük. A Király csoportban Szabó Krisztián, Horváth Csaba és Horváth József tanította a fiatalokat. A Vezérben Horváth József és Vidéki Sándor, míg a Bástyában Mészáros András és Akóts Gábor.
A létraversenyeinket és a hagyományos Kékes tető megmászó túránkat szerda délutánra tettük. A csúcsra elsőként a Márkus Molli-Tancsa Tamás-Gombócz Ferenc-Dibusz Domonkos-Kovács Patrik csapat ért fel.
A villám versenyen Akóts Gábor használta ki örökös bajnokunk távollétét és nyerte meg a a kivételesen csak 6 fordulós tornát. A vele holtversenyben végző 4,5 pontos Pribelszky Bence nyerte a királyosok külön versenyét, Kovács Judit lett a legjobb hölgy, míg Kovács Patrik a legjobb vezéres 4,0-4,0 pontot gyűjtve. A 2,5 pontot elérő bástyások holtversenyében Karácsonyi Katának volt a legmagasabb Bucholza.
A fejtő versenyeken ezúttal 16 ábrát kellett megoldani és a vezéresek, királyosok feladatában 8 ábra közös volt. A Bástya csoportban Tancsa Tamás és Karácsonyi Kata szinte hibátlanul oldotta meg a kombinációkat. A Vezérben Pásztor Balázs és Dibusz Domonkos érte el a legjobb eredményt, a Királyban Pribelszky Bence és Karácsonyi Gellért. Meglepetésre a 8 közös feladatot egy vezéres Pásztor Balázs fejtette meg legjobban!

VS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük