Hírek, események kategória bejegyzései

Táborok és versenyek

Márciusi tábor

Újra egy csendesebb tábort rendeztünk Mátraházán. Állandói edzőink dolgoztak a fiatalokkal. A villámtornát felnőttek nélkül körversenyes formában rendeztük meg. Juhász Ágoston nyerte a tornát a legjobb bástyásnak Földes Marci bizonyult. A rendkívül nehéz fejtőversenyen alig volt különbség a fiatalok között. A Vezérben Tancsa Tamás volt a legeredményesebb. A Bástya csoportban Turcsányi Vince és Kolimár Kristóf azonos pontszámmal végzett az élen.

Április-május tábor

A záró táborunkat április végén, május elején tartottuk Mátraházán. Igyekezett minden tanulónk eljönni legalább 2-3 napra, sőt eredményei elismeréséül Palczert Matyit is újra meghívtuk a Vezér csoportba. Egynapos előadásra hívtuk meg, állandó edzőink mellé Pintér Józsefet a Vezér csoportba és Mészáros Andrást a Bástya csoportba. Ruck Róbert nagymester is velünk egy időben dolgozott az edzőtáborban és esténként a fiatalok nagy örömére elfogadta a villámparti kihívásokat. Az edzések után a kísérő programokat is próbáltuk színesebbé tenni. Horváth József esti vetélkedőt szervezett, ahol a sakk műveltség mellett szerepet kapott a tanulóink színészi képessége is. A változékony időjáráshoz alkalmazkodva kedd délelőttre tettük át a Kékes meghódítását. Befejeződtek a létraversenyeink is. Az áprilisi fejtőversenyek győztesei Pásztor Balázs és Turcsányi Vince voltak még az éves összetettben Pásztor Balázs és Kolimár Kristóf végzett az élen. A villámtornát Horváth József nyerte Pásztor Balázs előtt. A legjobb bástyás Megyaszai Balázs lett. Az összetettben Tancsa Tamás és Kolimár Kristóf végeztek a csoportjaik élén. Kristóf ebben a hónapban a Vezér csoportban sakkozott éves munkája és a májusban nyert két országos bajnoki címe elismeréséül.

Miskolc Diák Sakkolimpia

A szokásokhoz híven az összes induló tanulónk bejutott az országos döntőbe! Legtöbb résztvevőnk az F2 és F3 korcsoportokban állt rajthoz. A megrendezett 11 korcsoportból 10-ben jelenlegi vagy korábbi tanulónk szerezte meg az aranyérmet! Az egyetlen kivétel a 8,5 ponttal L5 győztes Gömböcz Zsófia. A három csoportunkból a legkellemesebb meglepetéseket a legkisebbek a Huszár csoport tanulói okozták. Karácsonyi Bánk nyerte a F1 fiúk tornáját a jóval esélyesebb Bástya csoportos Hajdu Marci előtt, míg a szintén huszáros Panda Barnabás több éremesélyest is megelőzve ezüstérmes lett a bástyás 8,5 ponttal bajnok Kolimár Kristóf mögött az F2 mezőnyében. Márkus Molli és Pásztor Balázs nyerte meg még a csoportját.

Hajdúböszörmény Rapid Bajnokság

Sok érmet szereztünk ezen a tornán is, de kevésbé sikeresen szerepeltünk Miskolchoz képest. Márkus Molli egyéniben és csapatban is bajnok lett és Kolimár Kristófnak is sikerült dupláznia országos bajnoki címeinek a számát. A holtversenyes első Hajdu Marci is csak hajszállal maradt le a bajnoki aranyról.

Egyéni érmeseink a két országos versenyen: Márkus Molli és Kolimár Kristóf 2-2 aranyérem, Pásztor Balázs 1 aranyérem és 1 ezüstérem, Karácsonyi Bánk 1 aranyérem, Hajdu Márton és Tran Dávid 2-2 ezüstérem, Panda Barnabás 1 ezüstérem, Tóth Nikoletta és Földes Márton 1-1 bronzérem.

Az év legrangosabb felnőtt versenyén a Tavaszi Fesztiválon is szép számmal képviseltettük magunkat. Pásztor Balázs az „A” csoportban, Tóth Nikoletta és Juhász Ágoston a „B” csoportban értek el remek eredményeket. Több tanulónk is az „A” csoport kemény küzdelmét választotta a kényelmesebb megoldás helyett. Bízom benne, hogy fontos tapasztalatokat szereztek az erősebbek elleni játszmákban és a következő tornákon kamatoztatják a tanultakat.

Nem az Iskolánk tagjai, de többen is fantasztikus teljesítményeket nyújtottak az elmúlt időszak tornáin. Érdemes itt is beszámolni sikereikről. A Tavaszi Fesztiválon a szombathelyi Borhy Marcell 5 forduló után 2800 feletti teljesítménnyel, erős nagymestereket legyőzve vezette a tornát! A folytatásban már nem ment ennyire jól neki, de a megérdemelt IM norma mellé még a közel 200Élő pont nyerés jól mutatja a teljesítménye nagyságát. A kisújszállási Csiki Endre a felnőtt Európa bajnokságon ért el hasonlóan kimagasló eredményt. Erős nagymesterek sorával megküzdve teljesített IM normát. Persányi Barnabás kisebb tornákon és a csapatbajnoki küzdelmeken nyújtott egyenletesen jó játékot és lépte át a 2400-as Élő határt.

Gratulálunk az eredményekhez és további sikereket kívánunk!

VS

December-Február táborok

Februárban Mátraházán vendégeskedett a Budapesten dolgozó Huszár csoportunk. Egy régi tervünket sikerült megvalósítani a meghívásukkal. Szerdától péntekig edzett együtt a három csoport és több közös programra is sor került! A szülőknek, gyerekeknek megmutathattuk hogyan néz ki az egy hetes tábor munkája, milyen körülmények között és hogyan sakkoznak az idejáró fiatalok. Az itt dolgozó edzők is kíváncsian figyelték a legfiatalabbak tudását, hozzáállását. Úgy érzem mindenki elégedett volt a tapasztaltakkal. A gyerekek gyorsan beilleszkedtek, kihívást jelentett nekik a reggeltől estig tartó sakkozás. A közös asztalitenisz, foci, esti villámjátszma programok során gyorsan összebarátkoztak a fiatalok. A szülőket pozitív meglepetésként érte, hogy mennyit sakkoznak a tábor lakói és a mátraházi edzőtábor biztosította remek körülményeken is elcsodálkoztak. Mi edzők is örömmel láttuk az újonc fiatalok lelkesedését, sakkszeretetét. Bízunk benne, hogy lesz olyan huszáros, aki jövőre már egy csoporttal feljebb, Mátraházán folytatja a sakk-tanulást.
A csoportok a szokásos munkájukat végezték állandó edzőikkel. Egyedül a péntek délelőtt volt kivétel, amikor Mészáros András közös végjáték edzést tartott a Vezér és Bástya csoportoknak, majd a tanultakból egy 10 feladatból álló tesztet oldottak meg a gyerekek. Sajnos ismét kiderült, hogy a végjáték nem a magyar fiatalok erőssége és érdemes lenne többet foglalkozni vele.
A fejtőversenyen a Huszár és Bástya csoportok a 12-ből, 6-6 közös feladatot kaptak, hogy egy kicsit itt is összemérhessük ki hol tart. Bástyások végeztek az élen és a huszárosoknak sikerült kevésbé a fejtés, de a középmezőnyben vegyesen, egyforma számban voltak a két csoport tagjai. Juhász Ágoston, Kolimár Kristóf valamint Szabó Ákos és Csernyik Márk érték el a legjobb eredményeket csoportjaikban. A villámversenyt most csak szoros küzdelemben nyerte Horváth József. A Vezér csoport legjobbjának Gaál Zsóka bizonyult 7/4,5 ponttal. A további kategória díjakat Márkus Molli, Kolimár Kristóf és Csernyik Márk nyerte 4,0-4,0 ponttal. A legjobb huszáros Csernyik Márk 4,0 pontja különösen szép eredmény.

A januári táborunk csendesen, szorgos munkával telt Mátraházán. A hagyományos svájci helyett körversenyes formában rendeztük meg a villámtornát és csak a gyerekek indulhattak el rajta. A 12 fős versenyt Tancsa Tamás nyerte 8,5 ponttal a 8,0-8,0 pontos Pásztor Balázs és Gaál Zsóka előtt. A bástyások közül Kolimár Kristóf 6,0; Földes Márton 5,5 pontot gyűjtött. A fejtőversenyeken Pásztor Balázs és Kolimár Kristóf bizonyult a legeredményesebbnek csoportjában.

A decemberi táborunk Budapesten zajlott és több vendég előadót is sikerült meghívnunk. Horváth Csaba nagymester egy egész napon át dolgozott a Vezér csoportban. Jakobetz László sakktörténeti előadást tartott a két csoportnak. A friss magyar bajnoknő, Havanecz Bianka a női bajnokságról mutatta be játszmáit és mesélt a versenyről. A fejtőversenyek Tran Dávid, Kolimár Kristóf sikerét hozták. A villámtornánkon a pesti helyszínnek köszönhetően több vendég is elindult. Örömünkre sok korábbi MGKSI hallgatót is láthattunk a mezőnyben. To Nhat Minh és Horváth József 7,5-7,5 ponttal nyerték a tornát, a holtverseny eldöntése nagymesterünknek kedvezett. A kategória díjakat Juhász Ágoston, Gaál Zsóka, Csernyik Márk és Földes Márton nyerték.

A téli hónapokban érthetően kevesebb versenyen indultak fiataljaink és jobbára hétvégi versenyeken, csapatbajnokságokon játszottak. A kivételek közé tartozik Gaál Zsóka és Tancsa Tamás. Tomi két osztrák openen, míg Zsóka Németországban versenyzett. Jelenleg Tran Dávidnak szurkolhatunk, ő az év legerősebb vietnami tornáján gyűjt nemzetközi tapasztalatokat. Általánosságban a lányoknak ment jobban a játék az utóbbi három hónapban. Gaál Zsóka, Márkus Molli, Tóth Lili és Karácsonyi Luca is több mint 100 Élővel növelték pontjaik számát. A fiúk és az MGKSI legjobbjának a Huszár csoport újonca Mátyássy Lázár bizonyult. Lázár, Jakobetz László egyéni tanítványa és az utóbbi három hónapban kb. 300 Élőt nyert, októberi tagságától kezdve pedig már 500 ponttal növelte Élőjét! Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy alacsony pontszámról indult, de ezzel együtt ez egy remek teljesítmény! Gratulálunk az eredményekhez és sok sikert a hamarosan kezdődő tavaszi versenyszezonban!

VS

Novemberi tábor és versenyek

A versenyekkel való ütközések miatt sokan hiányoztak a táborból. A hangulat ugyan, így csendesebb volt, de az itt lévőkre nagyobb figyelem jutott és a hiányzóknak elküldjük a tábor anyagát. Állandó edzőink dolgoztak a gyerekekkel a héten. A villámtornát ezúttal edzők nélkül körmérkőzéses formában rendeztük meg. Két hölgy holtversenyben nyerte meg a tornát, nem kis meglepetést okozva. Tóth Niki és Márkus Molli 7-ből 5,0–5,0 pontot ért el. A holtverseny eldöntése Nikinek kedvezett ezzel ő az MGKSI villám tornáink első női győztese! A fejtőversenyeken a remekül fejtő Pásztor Balázs végzett az élen a Vezér csoportban. A Bástya csoportban borult a papírforma és Turcsányi Vince végzett az első helyen Megyaszai Balázs előtt.

Tanulóink közül hárman is elindultak a korosztályos világbajnokságon. A 17. helyen végző Hajdu Marci lett a magyar küldöttség legeredményesebben szereplő tagja. Tóth Lili és Földes Marci a korcsoportok fiataljaiként gyűjtöttek tapasztalatokat a nemzetközi versenyekről.
Juhász Ágoston az U16 válogatott tagjaként a törökországi U16 csapat világbajnokságon szerepelt. A döntően 13 évesekből álló fiatal csapat a 24. helyen fejezte be a tornát.
Tran Dávid egy erős római nyílt versenyen próbálta ki magát eredményesen.
A Huszár csoportos újoncunk Mátyássy Lázár újabb tornát nyert meg!
A mai napon fejeződött be Magyar Női Bajnokság, ahol a Központi Sakkiskolát Gaál Zsóka képviselte. Aktív MGKSI tag most játszott először zárt magyar bajnokságon. Zsóka remekül szerepelt és szinte az utolsó pillanatig a 2. helyen állt. A helyezés megtartásához egy aprócska fél pont kellett volna az utolsó két partiból. Elfáradt, így ez nem sikerült, de az eredmény nagyon szép egy 11 éves kislánytól és lesz ő még női bajnok is hamarosan.

A magyar csapat a korosztályos világbajnokságon
Tran Dávid
Gaál Zsóka

Gratulálunk az eredményekhez!

VS

Októberi tábor

A tanév másodikat táborát Budapesten tartottuk. Állandó edzőink mellett most több vendég előadót is meghívtunk. Jakobetz László sakktörténeti előadása mellett Szabolcsi János a csere problematikájáról tartott egy érdekes foglalkozást. Örömünkre az olimpián sikeresen szerepelt női válogatott kapitánya Papp Gábor is elfogadta a meghívásunkat és fordulóról fordulóra beszámolt a csapat játszmáiról és bemutatta a szebb, tanulságosabb partikat. Akóts Gábor csoportos edzése is kötődött az olimpiához, ő döntően az érdekesebb végjátékokat gyűjtötte ki és ismertette meg a gyerekekkel. A kombináció fejtő versenyek példái most barátságosabbak voltak, de még mindig igen kemény feladatok. A Vezér csoport legjobbjának ismét Pásztor Balázs bizonyult még a Bástyában vendégünk Giang Nam birkózott meg legügyesebben a feladatokkal. A villám tornán most is több vendég bekapcsolódott a játékba. A kilenc fordulós verseny újból Horváth József győzelmét hozta. A különböző kategóriák díjait Kovácsy Barnabás, Tran Dávid, Kolimár Kristóf és Karácsonyi Kata nyerték meg.

A két tábor közötti időben jelent meg a legújabb FIDE lista. Szeptemberben hagyományosan kevés versenyen indulnak a fiatalok. Tran Dávid két sikeres szereplésével 160 Élővel növelte pontjait, mellette két tanulónk Szegedy Mátyás és Hajdu Márton szerepelt kiválóan egy-egy tornán. A táborunk befejezése után  zajlott a Világsakkfesztivál 2018 program. A Jövő bajnokai rendezvényen a 16 meghívott, 12 éven aluli játékosból 15(!) már járt a Központi Iskolában többségük jelenleg is az Iskola tanulója. A győzelmet az első helyen kiemelt Pásztor Balázs szerezte meg és lassan már el is kezdheti a felkészülést a jövő évi Man szigeten zajló szuper erős nyílt versenyre. Legközelebb a korosztályos világbajnokságok után november 26-30 között tartunk tábort. Gratulálunk az eredményekhez és sok sikert a világbajnokságok résztvevőinek!

VS

MGKSI-tábor 2018. október 08.-11.

SAKK: Egy győzelem és egy remi a legelején

Hétfő 2018. október 08.
09.45.-10.00. Tábornyitás (Vidéki Sándor )
10.00.-12.00. Csoportedzések [Vezércsoport – Pálkövi József, Bástyacsoport – Horváth József]
12.00.-14.00 Ebédszünet, Sport
14.00.– 18.00 Csoportedzések [Vezércsoport – Pálkövi József, Bástyacsoport . – Horváth József]

Kedd 2018. október 09.
9.00.-10.30. Csoportedzések Kombinációfejtő verseny csoportonként [Vezércsoport – Vidéki Sándor, Bástyacsoport – Horváth József]
10.30-12.00 Jakobetz László sakktörténeti előadása
12.00-14.00 Sport, Ebédszünet
14.00.– 14.45 Csoportedzések [Vezércsoport – Vidéki Sándor, Bástyacsoport – Horváth József]
15.0.-17.00. Batumi olimpia játszmái, érdekességei Papp Gábor nyílt előadása
17.15 – 18.15. Rapidjátszmák

Szerda 2018. október 10.
9.00-10.30 Csoportedzés [Vezércsoport – Horváth József, Bástyacsoport Akóts Gábor]
10.30.-12.00 Szabolcsi János közös előadása
12.00-14.00 Sport, Ebédszünet
14.00-18.00 Csoportedzés [Vezércsoport Horváth József, Bástyacsoport Akóts Gábor]
18.00.-18.15. Vacsora ( a hagyományos közös pizza )
18.15-19.45 nyílt villámverseny, mindenkit szeretettel látunk rajta, 7-9 forduló

Csütörtök 2018. október 11.
9.00-12.00 Csoportedzések [Vezércsoport – Pálkövi József, Bástyacsoport – Horváth József]
12.00-13.45 Ebédszünet, Sport
13.45.-17.50. Csoportedzések [Vezércsoport – Pálkövi József, Bástyacsoport – Horváth József]
17.50-18.00 Táborzárás Vidéki Sándor

VS

Újabb tanév kezdődött a Maróczy Géza Központi Sakkiskolában!

A nyári változások után a budapesti Huszár csoport első péntek-szombat edzés napjain Mészáros András és Akóts Gábor várta a fiatalokat. A fejben megoldandó feladatoktól kezdve a végjáték és kombinációs teszteken át a gyakorló partikig sok minden szerepelt a két nap programján. A hangsúly mégis a kölcsönös ismerkedésen volt. Az újak közül Szabó Ákos okozta a legkellemesebb meglepetést az első felméréseken, míg a régiek közül Csernyik Márk bizonyította, hogy akár egy év elteltével is lehet emlékezni az alaposan megtanult végjátékokra.

Mátraházán is elkezdtük az edzéseket az alaposan megfiatalodott csapattal. Sok vezéres az elmúlt évben még a legkisebbek közé tartozott, idén már neki kell jó példát mutatnia és segítenie az újonc bástyásoknak. Érthető okokból az újak szereplésére, beilleszkedésére voltunk leginkább kíváncsiak. Örömünkre a gyerekek kivétel nélkül jól bírták a terhelést, a napi 6-7 óra sakkozást. Ügyesek, imádnak sakkozni adott a lehetőség az előrelépésre. Horváth József nagymester mind a két csoporttal foglalkozott 2-2,5 napot. A tőle megszokott módon, az edzésein rengeteg témát érintve. Pálkövi József a vezéresekkel dolgozott két napig. Az edzések témája a stratégia, az állások fokozatos javítási lehetőségei voltak. Akóts Gábor a bástyásokkal az elmúlt hónapok fontos ifjúsági versenyeinek a játszmáiból válogatott 2-3 téma alapján. Meglepetésünkre a szövetség új főtitkára Csörsz Ferenc is megtekintette az edzéseket az egyik délután, valamint beszélgetett a szülőkkel is. Köszönjük a látogatást! A jövőben is szívesen látjuk a munkánk iránt érdeklődőket az edzéseinken. A kombinációfejtő versenyen az erősre sikerült feladatokat a Vezérben Pásztor Balázs oldotta meg legjobban. A Bástya csoportban Kolimár Kristóf és Szegedy Mátyás végzett az élen. A villámversenyt Horváth József nyerte 7/6,0 ponttal. A legjobb vezéres, bástyás díjakat Juhász Ágoston és Kolimár Kristóf nyerték 4,5-4,5 ponttal, míg a legeredményesebb hölgy különdíját Tóth Nikoletta kapta meg. Az idei első Kékes túránkat remek időben tettük meg és a nehezebbik túra úton is egy óra alatt felértünk a csúcsra. Az elsőnek felérő négyes csapat tagjai: Márkus Molli, Tancsa Tamás, Hajdu Marci, Turcsányi Vince, a legfiatalabbak közül kerültek ki.

Ebben a tanévben a kombinációfejtő verseny feladatait és a taktikai jellegű házi feladatokat tesszük közzé a weboldalunkon. A következő táborunk Budapesten kerül megrendezésre október 8-11 között az MSSZ székházában. Az előreláthatólag 10.-én szerdán 18.15-kor kezdődő villámversenyre szeretettel várunk minden érdeklődőt!

VS

IMG_9486

IMG_9552

IMG_957220180913_140335

20180913_141409

20180913_141609

IMG_9637

IMG_9617

201809_Matrahaza_3

IMG_9644

IMG_9645

IMG_9651

MGKSI-tábor 2018. szeptember 10.- szeptember 14.

SAKK: Egy győzelem és egy remi a legelején

Hétfő 2018. szeptember 10.
10.50.-11.15. Tábornyitás (Vidéki Sándor )
11.10.-13.00. Csoportedzések [Vezércsoport – Pálkövi József, Bástyacsoport – Horváth József]
13.00.-14.00 Ebédszünet
14.00.– 18.00 Csoportedzések [Vezércsoport – Pálkövi József, Bástyacsoport . – Horváth József]
18.00.-18.30. Vacsora
19.00 – 20.15. Ők is voltak ifik, később nagy sztárok lettek – válogatás Polgár Judit, Almási Zoltán, Lékó Péter, Rapport Richárd játszmáiból (Horváth József előadása)

Kedd 2018. szeptember 11.
7.30.-8.00 Reggeli torna, könnyű futás (Horváth József) – jó idő esetén – erre komoly esély van szeptemberben. Viszont ha nincs jó idő, tornatermi torna lesz.
8.00-9.00 Reggeli
9.00.-12.00. Csoportedzések [Vezércsoport – Pálkövi József, Bástyacsoport – Horváth József]
12.00-14.00 Sport, Ebédszünet
14.00.– 18.00 Csoportedzések [Vezércsoport – Pálkövi József, Bástyacsoport – Horváth József]
18.00.-18.30. Vacsora
19.00 – 20.15. Rapidjátszmák

Szerda 2018. szeptember 12.
7.30.-8.00 Reggeli torna, könnyű futás (Horváth József) – jó idő esetén – erre komoly esély van szeptemberben. Ám ha nincs jó idő, tornatermi torna lesz.
8.00-9.00 Reggeli
9.00-12.00
Csoportedzés [Vezércsoport – Horváth József, Bástyacsoport Akóts Gábor]
13.00.-14.00 Sport, Ebédszünet
14.00-15.30 Kombinációfejtő verseny csoportonként
15.30-18.00 Csoportedzés [Vezércsoport Horváth József, Bástyacsoport Akóts Gábor]
19.00-20.15 A nemrég befejeződött rigai korcsoportos EB tanulságai, játszmái

Csütörtök 2018. szeptember 13.
8.00-9.00 Reggeli
7.30.-8.00 Reggeli torna, könnyű futás (Horváth József) – jó idő esetén – erre igen komoly esély van szeptember havában. Viszont ha nincs jó idő, tornatermi torna lesz.
9.00-12.00 Csoportedzések [Vezércsoport – Horváth József, Bástyacsoport – Akóts Gábor]
12.15-13.45 Ebédszünet, Sport
15.00.-18.00. Kékesre fel! Kirándulás Magyarország legmagasabb pontjára (jó idő esetén)
18.00.-18.30. Vacsora
19.00 –20.30. Villámverseny (svájci rendszer,5-5 perc, 7 forduló) – szülők is beszállhatnak

Péntek 2018. szeptember 14.
8.00-9.00 Reggeli
7.30.-8.00 Reggeli torna, könnyű futás (Horváth József) – jó idő esetén – erre van esély szeptemberben. Viszont ha nincs jó idő, tornatermi torna lesz.
9.00-10.00 Nézzük csak meg! – a kombinációfejtő verseny helyes megoldásai
10.00-12.00 Csoportedzések [Vezércsoport – Horváth József, Bástyacsoport – Akóts Gábor]
12.15- ebéd, majd hazautazás

Néhány technikai információ ( a régiek tudják): sportfelszerelést, pingpongütőt, kirándulócipőt, a sakkfoglalkozásokra füzetet, írószert, pendrive-ot erősen ajánlott hozni.

Nyári versenyek

Jelenlegi és volt tanulóink szép számban részt vettek a közelmúltban befejeződött országos ifjúsági és gyermek csapatbajnokságon valamit a Nagyváradon megrendezésre került korosztályos rapid és villám Európa bajnokságon. A zalakarosi ifjúsági tornán Juhász Judit a győztes Tapolcát erősítette, Füle Simon és Diller Denis az ezüstérmes Kőbánya SC csapatát, míg Pásztor Balázs és Dibusz Domonkos a bronzérmet szerző tatai csapatot. A gyerekek mezőnyében Megyaszai Balázs és Márkus Molli a bajnok Szeged csapatában játszottak remekül. A nagyváradi versenyen Gaál Zsóka újabb aranyéremmel gazdagította gyűjteményét az U12 leány korcsoport megnyerésével. A U16 fiúk tornáján Kozák Ádám ezüstérmet szerzett, az U14 fiúk villám versenyén Persányi Barnabás bizonyult Európa legjobbjának. A különböző csapatversenyeken is helytálltunk, azU12 fiúk mezőnyében két csapat is Iskolánk tanulóira épült!

Gratulálunk minden magyar résztvevőnek és sok sikert fiataljainknak a közelgő korosztályos Európa bajnokságon!

VS

38705654_1787716327970574_5897715590398738432_n
Az U12-es fiú csapat szülőkkel. (Tran Dávid, Parcelt Mátyás, Gaál Zsóka, Tancsa Tamás)
MGKSI_kicsinagy1
A két U12es csapat. Kicsik és nagyok.
38731245_1787716414637232_273265047940104192_n
A három érmes: Persányi Barnabás, Gaál Zsóka, Kozák Ádám.