Októberi edzőtábor

A hagyományoknak megfelelően a Király csoport a Szövetségben tartotta foglalkozásait. Szerdán Medvegy Zoltán a „Védekezés nehéz állásokban” témából tartott edzést. A csütörtöki Pintér József előadásában a Spanyol megnyitás és Meráni védelem került terítékre. Pénteken Horváth József a szicíliai védelem scheweningeni változatának középjáték típusaira mutatott példákat, valamint a huszárvégjátékok szerepeltek még a foglalkozás anyagában.
A Vezér és Bástya csoportok először tartották foglalkozásaikat a mátraházi edzőtáborban. A teljesen felújított, újjáépített tábor fantasztikus környezetet biztosít az edzésekhez. Nem véletlen, hogy a női válogatott is itt tartja felkészüléseit. Az Iskolánknak is ez lesz az első számú edzőközpontja.
A Vezér csoportban Horváth József tartotta a foglalkozásokat a Bástya csoportban hétfő-kedd-szerda Mészáros András dolgozott és továbbra is a végjátékok voltak a fókuszban. Csütörtök-pénteken Akóts Gábor edzette a fiatalokat, a csere problematikája, valamint a taktika volt az órák fő motívuma.

A reggeli tornák, az esti könnyedebb sakkos programok mozgatója, mint mindig most is Horváth József volt. Egy kalandos Kékes túra szerepelt még a programban, amit szintén a nagymesterünk tett igazán emlékezetessé azzal, hogy egy kisebb csoport élén Mátraháza helyett Mátrafüredre érkezett „vissza” csekély 10-12 kilométeres többlet túrát teljesítve.:)

A novemberi táborunk is Mátraházán lesz, ezúttal kísérleti jelleggel a Király csoport is velünk tart.

Kékestetőn a csapat!
Kékestetőn a csapat!

VS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.