Maróczy iskolások eredményei

17_11_1417_48_12canpicafort_grupo400Iskolánk legerősebb játékosa Gledura Benjámin a spanyolországi Can Picafortban versenyzett. Fantasztikus indulás, 4/4 legyőzve Savcsenko nagymestert, után végig az élbolyban szerepelt. Remizett a későbbi győztessel, egyedüli vereségét a második helyen végző Karen Movszesziantól szenvedte el. A 9/6,5 pontos teljesítmény a 3.helyhez volt elég, alig maradt le a GM normáról.

http://www.chessmallorca.com/

Nemcsak a legerősebb, a legfiatalabb hallgatónk is indult tornán. A hét éves Tóth Gergely egy debreceni U10 rapid versenyen bizonyult a legjobbnak. Gratulálunk az eredményekhez!

A csapatbajnoki küzdelmeken is részt vesznek játékosaink. Az eredmények közül kiemelkedik Krstulovic Alex indulása az MLTC 12. tábláján. Gara Tíciát is legyőzve 2/2 ponttal kezdte az idényt.

A most zajló Tenkes Kupán öten képviselik a színeinket. Alex itt is kiválóan kezdett legyőzte Almási István nemzetközi mestert, hasonlóan jól kezdett Marosi Levente is. Az eddig szerzett pontok Krstulovic Alex, Marosi Levente 4/2,5 Simon Lili 4/1 „B” csoport Járó Benjámin 4/2 Pál István 4/1

http://www.baranyasakk.hu/tenkes2014A/SMWSite/index.html

VS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.