HISZEK Benned Sport Program II. alprogram V. ütem jelentkezési határidő augusztus 15.

A Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram V. ütemét.

Az alprogram 250 000 000 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 4 000 000 Ft.

A Program támogatási időszaka: 2020. január 1. – 2020. december 31.

A Programra jelentkezés határideje: 2020. augusztus 15. éjfél

További részletek:
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága (Államtitkárság) meghirdette a HISZEK Benned Sport Programot (Helyi, Integrált Szabadidősportos és Egyesületi Keretek közötti Sport Program). A program céljaként az egészséges életmódra nevelést, a versenysportban és az ahhoz kapcsolódó utánpótlás-nevelésben és tehetséggondozásban rejlő lehetőségeket a társadalmi felzárkóztatás terén, valamint a szabadidősportot végző társadalmi rétegek szélesítésének jelentőségét az ország népegészségügyi mutatóinak fejlődése érdekében jelölte meg.

A HISZEK Benned Sport Program II, alprogramjaként az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának növelését kívánja támogatni az Államtitkárság a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) közreműködésével. Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálják, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, létesítmény-használat, sporteszköz beszerzések, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

Az igényelhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft, legfeljebb 4 000 000 Ft

Programkiírás: HISZEK Benned Sport Program II_ alprogram V_utem programkiiras
Jelentkezési adatlap: HISZEK BENNED Sport Program II alprogram V ütem jelentkezesi adatlap
Elektronikusan benyújtandó adatlap: HBV Elekronikusan benyújtandó adatlap
A programkiírásban megjelölt költségek benchmark rendszere: Benchmark-rendszer 2020

További információkat a http://sosz.hu/2020/07/20/augusztus-15-ig-ketszazotvenmillio-forintra-palyazhatnak-a-sportszervezetek/ és a http://sosz.hu/hiszek-benned/ weboldalon találhatnak.

Egyéb felmerülő kérdés esetén Virág Lajos ügyvezető igazgató úr áll a rendelkezésre a virag.lajos@sosz.hu email címen, valamint a +36 1 460 6813-as telefonszámon.