Ifjúsági fórum

Tisztelt Ifjúsági Edzők, Oktatók!

A Magyar Sakkszövetség ifjúsági fórumot rendez 2015. április 25-én a Sakkszövetség székházában.

A fórum tervezett témái: az ifjúsági sakkozás helyzete és a fejlődés lehetőségei; a sikeresen működő nemzetközi és hazai sakkiskolák, szakosztályok, régiók bemutatása, bemutatkozása; iskolai sakkoktató és edzőképzés; egy az edzőket képviselő szervezet létrehozása.

Terveink szerint a fórum első részében rövid 10-20 perces előadásokat tartanának a felkért előadók, majd a résztvevők mondhatnák el a véleményüket, javaslataikat bármilyen ifjúsági sakkozást érintő témában. Az előadók felkérése folyamatban van de szívesen vesszük azok jelentkezését akik szeretnének előadni, beszélni egy-egy témáról. Hallgatóként mindenkit örömmel látunk – a részvételi szándék előzetes jelzése segíti a szervezők munkáját.

A fórumot Horváth József vezeti le, a fórumhoz kapcsolódó kérdéseikkel Vidéki Sándort keressék (videkis2001@yahoo.com, 20-3101910). A fórumon elhangzott javaslatokról készítünk egy összegzést és eljuttatjuk az Ifjúsági Bizottsághoz, Elnökséghez.

Érdeklődés esetén a Szövetség további fórumokat is szervez akár egy-egy kérdés részletesebb megvitatására, például az iskolai sakkoktatásról.

A fórum 10.00-kor kezdődik és előreláthatólag16.00 óráig tart egy rövid ebédszünettel. A szünetben kávéról, szendvicsekről a rendezők gondoskodnak.

Mészáros Attila